YOZGAT / MERKEZ - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

İl Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Altınkaynak, okulumuza ziyarette bulundu.

Okulun birimlerinde incelemelerde bulunan Altınkaynak, yürütülen eğitim faaliyetleri ve projeler hakkında okulumuz yönetici ve öğretmenlerinden bilgi aldı.

Öğrencilerimizin sınıflarına misafir olan Müdürümüz onlarla sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi.

Öğretmenlerimizle, öğretmenler odasında bir araya gelen Altınkaynak, Milli Eğitim Bakanlığımızca yürütülen eğitim politikalarından bahsederek ilimiz eğitimine sağlamış oldukları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

Mrt

Okulumuzda, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, büyük bir coşku ve gurur ile kutlandı.